zoek wijnen
Facebook Twitter

Wie zijn wij

Neerlands Wijnhuis, opgericht in 1993, is een wijnimporteur met een gevarieerd assortiment wijnen. Sterke kernpunten in het portfolio vormen de wijnlanden: Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië maar ook zo goed als alle andere wijnproducerende landen zijn beschikbaar met een breed assortiment! Een inkoopcommissie toetst de kwaliteit van de wijnen alvorens deze worden ingekocht. Naast ons vaste team van wijninkopers betrekken wij hierin ook een aantal onafhankelijke wijnprofessionals. Neerlands Wijnhuis is gevestigd in het mooie plaatsje Groot-Ammers, centraal gelegen, tussen Utrecht en Rotterdam. U vindt hier een routebeschrijving.

Het team van Neerlands Wijnhuis

Met een deskundig team van 10 mensen, waarvan 4 mensen in de buitendienst, bestrijken wij geheel Nederland. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact en wij garanderen een flexibele, hoge mate van service. Ons streven is om met u een relatie aan te gaan voor de lange termijn. Uitgebreide contactgegevens kunt u vinden onder het menu contact.

Onze clientèle

Wij leveren aan: detailhandel, horeca en groothandel.

Detailhandel: wijnhandels, slijterijen, kaas-, wijn- en delicatessenzaken en combinaties hiervan met hun inkooporganisaties. Relaties kunnen altijd bij ons terecht voor uitgebreide productinformatie. Proefnotities van onze wijnen kunt u downloaden via onze website. Voor uitgebreide productinformatie kunt u contact met ons opnemen.
Gastronomie: van de kleine brasserie tot aan de top-gastronomie, alsmede drankengroothandels die leveren aan de horeca. Zoekt u een eigen etiket voor de huiswijnen van uw restaurant? Dan bieden wij u volop mogelijkheden. Ons assortiment beslaat bijna de gehele wereld.
Groothandel: wij leveren aan diverse groothandels, zowel in Nederland als over de grens. Over de grens via ons zusterbedrijf Les Chateaux en Direct.

Wijngeschenken/kerstpakketten: wijngeschenken en kerstpakketten vormen in het laatste kwartaal van het jaar een belangrijk onderdeel van ons assortiment. Wij bieden u een gevarieerd aanbod aan met veel op maat gemaakte geschenken.

Sponsorship Aron Romeijn

Neerlands Wijnhuis is sinds 2010 sponsor van Nederlands kampioen supersprint, Aron Romeijn. Neerlands Wijnhuis draagt graag bij aan de ontwikkeling van opkomend jeugdtalent in de regio. Aron Romeijn is hiervan een goed voorbeeld. Al op jonge leeftijd begon hij met schaatsen. Zijn inspanningen leidde ertoe dat hij op zijn 13e verkozen tot de jeugdselectie, seizoen 2004/2005. In 2006 reed hij zijn eerste internationale wedstrijd en in 2008 en 2009 won hij het NK Supersprint bij de junioren. Vanaf 2010 is zijn schaatscarrière definitief en schaats hij voor schaatsteam Utrecht, ook reed hij World Cups en het WK voor junioren. Met als hoogtepunt brons op de 1000m tijdens de World Cup. Aron hoopt de komende jaren de stap naar de senioren top te gaan maken.

Naam

Aron Romeijn

Geboortedatum

09-08-1991

Woonplaats

Ottoland

Sport

Langebaan schaatsen

Sportteam

Team Afterpay Athleteshop

Trainer

Erwin ten Hove

Beste prestaties

3e World Cup junioren 1000m, Deelname WK junioren en NL kampioen supersprint

Ultieme sportdoel

Top bereiken in het schaatsen en naar de Olympische Spelen gaan.