zoek wijnen
Facebook Twitter

Wie zijn wij

Neerlands Wijnhuis, opgericht in 1993, is een wijnimporteur met een gevarieerd assortiment wijnen. Sterke kernpunten in het portfolio vormen de wijnlanden: Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië maar ook zo goed als alle andere wijnproducerende landen zijn beschikbaar met een breed assortiment! Een inkoopcommissie toetst de kwaliteit van de wijnen alvorens deze worden ingekocht. Naast ons vaste team van wijninkopers betrekken wij hierin ook een aantal onafhankelijke wijnprofessionals. Neerlands Wijnhuis is gevestigd in het mooie plaatsje Groot-Ammers, centraal gelegen, tussen Utrecht en Rotterdam. U vindt hier een routebeschrijving.

Het team van Neerlands Wijnhuis

Met een deskundig team van 10 mensen, waarvan 4 mensen in de buitendienst, bestrijken wij geheel Nederland. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact en wij garanderen een flexibele, hoge mate van service. Ons streven is om met u een relatie aan te gaan voor de lange termijn. Uitgebreide contactgegevens kunt u vinden onder het menu contact.

Onze clientèle

Wij leveren aan: detailhandel, horeca en groothandel.

Detailhandel: wijnhandels, slijterijen, kaas-, wijn- en delicatessenzaken en combinaties hiervan met hun inkooporganisaties. Relaties kunnen altijd bij ons terecht voor uitgebreide productinformatie. Proefnotities van onze wijnen kunt u downloaden via onze website. Voor uitgebreide productinformatie kunt u contact met ons opnemen.
Gastronomie: van de kleine brasserie tot aan de top-gastronomie, alsmede drankengroothandels die leveren aan de horeca. Zoekt u een eigen etiket voor de huiswijnen van uw restaurant? Dan bieden wij u volop mogelijkheden. Ons assortiment beslaat bijna de gehele wereld.
Groothandel: wij leveren aan diverse groothandels binnen Nederland.

Wijngeschenken/kerstpakketten: wijngeschenken en kerstpakketten vormen in het laatste kwartaal van het jaar een belangrijk onderdeel van ons assortiment. Wij bieden u een gevarieerd aanbod aan met veel op maat gemaakte geschenken.